Lekkert baderom beregnet for hytter

Stadig flere hytter her til lands installerer moderne og lekre baderom. For hytter med både vann og strøm, finnes det ingen begrensninger for hva du kan velge av kvalitet og luksus. Fortvil ikke dersom du mangler både vann og strøm. Det finnes lekre løsninger for en hver anledning.

Hos oss i Drammen VVS AS finner du Våtromspakka.no som består av 6 typer design levert av anerkjente Vikingbad. Prosessen er enkel – du velger ut et design som utgangspunkt. Sammen med vår rådgiver kan du spesialtilpasse baderommet etter dine ønsker og behov.

Når du har funnet rett design setter vi i gang teknisk oppbygging av ditt nye baderom på hytta. Med prosjektering, god teknisk oppbygging og kvalitetsprodukter sikrer vi at du som kunde slipper uforventede komplikasjoner etter at vi har levert badet.

Ønsker du noe ekstravagant?

Dersom du ønsker et unikt baderom uten grenser har vi som baderomsspesialist muligheten til å levere 100% skreddersydde baderom dersom du ikke ønsker å ta utgangspunkt i noen av pakkene.

Vi i Drammen VVS AS er en godkjent våtromsbedrift på høyeste nivå, med faglærte håndverkere som har vært i baderomsbransjen i mange år. Vi har opparbeidet oss mange vellykkede baderomsprosjekter for hytter i Drammen og omegn.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med nytt baderom på hytta!

Vil du ha tips til mulige løsninger for ditt nye vaskerom?
Kontakt oss i Drammen VVS for en uforpliktende og gratis befaring hvor vi sammen kan
finne en løsning for å pusse opp ditt vaskerom, som du blir fornøyd med!

Snakk med en baderomsekspert