Baderom

Vi tar utgangspunkt i 5 ulike baderomsdesign fra Vikingbad. Disse kan tilpasses akkurat slik du selv ønsker.

Våre nøkkelferdige bad

Drammen VVS har i samarbeid med fagfolk i bransjen, satt sammen et system med de beste produktene til baderommet. Vi ønsker å levere forutsigbar og brukervennlig oppussing til alle våre kunder. Dette systemet heter Våtromspakka og den består av 5 typer design som er levert av Vikingbad. Du som kunde velger en av de 5 badene som utgangspunkt, så kan du i samarbeid med vår rådgiver tilpasse akkurat slik du selv ønsker. Vi vil stå for teknisk oppbygging av baderommet med kvalitetsproduktene levert av Vikingbad. 

Med prosjektering, god teknisk oppbygging og kvalitetsprodukter sikrer vi at du som kunde slipper uventede komplikasjoner etter at vi har levert badet.

Totalrenovering av bad

Velger du Drammen VVS velger du en sertifiserte fagfolk med den trygghet det innebærer.

Vi fokuserer på kvalitet, ærlighet og punktlighet. Hver eneste kunde hos oss er viktig og unik, og derfor vil vi alltid strekke oss etter å yte deg vår beste service, kvalitet og sikkerhet i alle ledd, gjennom hele prosessen!

Føl deg trygg med oss

Alle våre kunder tildeles en egen kontaktperson fra vårt team, som gjennom hele prosjektet orienterer om fremgang og informerer om det skulle oppstå noe uventet. Dette gjør at du som kunde kan føle deg trygg på at du får det du bestiller, levert til avtalt tid, til avtalt pris og de rette produktene for ditt hjem.

Våre garantier

Alle våre leveranser har en standardgaranti på 5 år, og vi har i tillegg en 12 års tetthetsgaranti. På alle våre prosjekter følger vi en ufravikelig håndverkerkontrakt. Når vi overleverer badet får dere en sluttdokumentasjon som inneholder all nødvendig informasjon.

Fastprisgaranti

Drammen VVS leverer baderom til avtalt pris og avtalt tid. Når vi sier fastpris, mener vi fastpris. Vi gir ikke overslag eller estimat, og det er kun én pris å forholde seg til.

Leveringsgaranti

Drammen VVS har en fast fremdriftsplan på 4 uker for alle våre baderom, og har garantert levering på avtalt dato. Dette gjelder uavhengig størrelsen på prosjektet.

Tetthetsgaranti

Alle våre leveranser har en standardgaranti på 5 år, og vi i Drammen VVS tilbyr også hele 12 år tetthetsgaranti. Med tetthetsgarantien ønsker vi å gi alle våre kunder en ekstra trygghet.