Befaring

Snakk med en av våre våtromseksperter om befaring av ditt prosjekt.

Befaring

Ved booking av befaring vil en av våre rådgivere komme og se på prosjektet.

Baderomspesialisten vil ta deg gjennom hele prosessen og har lang erfaring som sikrer at du får sett hvilke muligheter som finnes for ditt bad. 

Illustrasjon bestill

90 minutter befaring

Hvis du har tid anbefaler vi befaringen på 90 minutter, da får du alt spikret på stedet.

Vi går gjennom tegningene sammen, du får muligheten til å sparre med rådgiveren og se en komplett 3D-tegning av baderommet. På denne befaringen vil rådgiveren vise deg flere ulike løsninger som kan passe ditt baderom. Fordelen med å velge befaringen på 1,5 time er at du får planlagt alle detaljer helt ned til håndkleholdere. Det gir oss også muligheten til å gi deg et komplett tilbud på stedet. Baderommet er et viktig rom i huset, og det er verdt å sette av den ekstra tiden. Du får muligheten til å snakke med en spesialist som gjør dette hver dag, og det vil gi deg en stor gevinst.

30 minutter befaring

Hvis du har dårlig tid eller skal ha mange ulike firmaer på befaring, tilbyr vi også ekspress-befaring på 30 minutter.

Også på denne befaringen vil du få all fakta, men det tar 2 – 3 dager før du får et komplett tilbud, da vi ikke har fått spikret alle detaljene. Begge befaringene er gratis og du velger selv hva som passer best for deg. Hvis du har noen som helst spørsmål eller er usikker på om du trenger befaring, kan du ringe oss så finner vi ut sammen hva som passer best for deg. Begge befaringene er helt uforpliktende.

Etter befaring

Etter befaringen får du et oversiktlig pristilbud og informasjon om alt som skal gjennomføres. Her finner du 3D-tegninger, prosjektering av badet og en fremdriftsplan med all informasjon. Rett og slett en full kravspesifikasjon av ditt nye baderom. Hvis du ønsker kan vi gå gjennom alle punktene og pristilbudet sammen før du bestemmer deg. Nå er det bare å velge oppstartsdato, så har du et nytt baderom om 4 uker.