BORETTSLAG

Et borettslag har ansvar for felles rør i boligen. Når disse rørene har nådd 50 år sier vi ofte at rørene har levd ut levetiden sin, og tiden er inne for å gjøre noe med rørene. Når et borettslag skal skifte ut rørene i boligen kan det være at gulvet på badet må pigges opp. Det å skifte rør kan gjøre stor skade på badet. Når Boligfellesskapet bestemmer seg for å skifte rør skal eieren av boligen få et som som følger dagens standard når jobben er utført.

Boligfelleskapet i boligen kan ikke etterlate seg et ødelagt bad i leiligheten til eieren. Det er ofte nødvendig å renovere badene etter at den store jobben med å skifte rør er gjort. Kostnaden med å skifte både rør og renovere badene blir ofte tatt med i utregningen av felleskostnadene til leilighetene i boligfellesskapet.

RENOVERING AV BADEROM – BORETTSLAG

Når et boligfellesskap først skal rehabilitere eller bytte rørene i boligen gjør de ofte dette på alle badene i boligen. Alle badene rives og pusses opp igjen så de følger de nyeste kravene innen våtromsnormen. Dette gjøres for å minimere risikoen for vannlekkasjer. Bor du i blokk anbefales det at det er fagfolk som pusser opp badet. Du kan bli erstatningspliktig hvis det blir vannskader hvis du har pusset opp badet selv.

Bilde av borettslag i Oslo, Norge - Drammen VVS - Rehabilitering av borettslag

Vi kan gjøre hele jobben for borettslaget. Vi har gode kontakter og tett samarbeid med flisleggere, tømrere, elektrikere og malere. Når de nye rørene er skiftet i borettslaget kan vi renovere badene så de er tilpasset dagens standard og oppfyller våtromsnormen. Vi kan hjelpe til med demontering og rivning av eksiterende bad. Når badet er revet og nye rør installert kan vi forsterke vegger og gulv. Dette gjør vi for å forsikre oss at den gamle konstruksjonen tåler vekten av den tunge støpemassen som brukes på det nye badet. Elektrikeren vil legge opp elektriske uttak, og rørleggeren vil legge inn rør til vask, badekar og dusj. Når denne jobben er gjort gjør vi badet tett. Vi legger vegger, tak og gulv på en forsvarlig måte og forsikrer oss at overgangene er tette. Når dette er gjort går vi inn i sluttfasen. Vi legger fliser og monterer baderomsmøbler og lister.

Bilde av borettslag i Norge - Drammen VVS - Rehabilitering av borettslag

Kontakt oss i dag for befaring og et uforpliktende tilbud. Vi har lang erfaring med å renovere bad for borettslag. Vi bruker tid på å holde oss oppdatert på det siste innen lover og regler når det kommer til våtrom. Du skal være sikker på at vi skal gjøre en solid og forsvarlig jobb. Erfaringen og kunnskapen vi har opparbeidet oss gjennom flere år skal komme våre kunder til gode. Vi har konkurransedyktige priser og skal levere våre tjenester innen de tids- og kostnadsrammer som er angitt.

SERTIFIKATER OG SAMARBEIDSPARTNERE

Sentralt Godkjent logo
Godkjent våtromsbedrift logo
Boligmappa logo

HVORFOR VELGE OSS?

VI KOMMER PÅ GRATIS BEFARING

Trenger du hjelp med å renovere baderommet?
Vi gjør alt fra A til Å, til avtalt pris og tid.

Kontakt oss

Nytt bad? Fyll ut så kontakter vi deg!