Dette er trendene for baderommet i 2021

På grunn av pandemien har de aller fleste tilbragt mer tid hjemme enn de pleier. Da er det ikke så rart at de begynner å klø i fingrene etter en oppgradering. Hadde det ikke vært deilig med et badekar? Vi har tatt en nærmere titt hva som er de største trendene for 2021. 

Klassisk lyst eller mørkt

Vårt aller beste tips er å gå for noe klassisk. Marmor har vært populært i mange år, men vi ser nå at det er helt på vei ut. Trender svinger fortere enn vi rekker å gjøre ferdig flislegging. Et helt lyst eller helt mørkt bad går aldri av moten. For trendy bad kan fort bli glorete og gå av moten. Vi har satt sammen en pakke med 6 nøkkelferdige bad (link) som kommer til å være trendy i flere år fremover. Klassiske, pene bad med innslag av enten lyse eller mørke farger. 

Matt hvitt

Hvis vi skal se litt i spåkula vår så har vi stor tro på matt hvitt. Vi ser det i andre land i Europa, som for eksempel Tyskland. Det er veldig vanlig at de som er trendy der nå kommer hit om et par år. Da snakker vi at alt er matt hvitt, badekar, kraner og servanter. Det ser veldig stilrent og kult ut og vi gleder oss til det kommer hit. 

Bærekraft i design

Bærekraft og materialer som varer har stått i fokus en stund, og dette vil fortsette i år. Vi ser at folk blir mer og mer opptatt av kvalitetsmaterialer og bærekraft. En av materialene som har blitt veldig populære nettopp på grunn av dette er terrazzo. Det har også blitt mer og mer fokus på grønne planter på baderommet, kanskje nettopp fordi folk ønsker å ta med seg naturen inn. 

Mønster 

Fordi vi ikke får reist rundt i verden og sett ting med egne øyne, blir sosiale medier en større inspirasjonskilde enn noen gang. På sosiale medier ser vi et økende bruk av mønster på baderom. Dette er kanskje fordi det tar seg ekstra godt ut på bilder? Både mønster i tak og på fliser er populært i år.

Jordfarger

Som vi nevnte i stad har det blitt mer og mer populært med grønne planter på badet. En av trendene vi ser er å omgi seg med fargene de grønne plantene bor i. Gylne, dempede jordfarger som brunt, beige og krem. Baderomsinnredningen har gjerne naturtro materialer med trefronter.  

 

Som vi ser er det mange flotte trender å glede seg til i 2021. Enten om du ønsker klassisk, matt hvitt eller bærekraftig med grønne planter har Drammen VVS noe som passer for deg. Vi leverer både nøkkelferdige og skreddersydde bad.

Snakk med en baderomsekspert