Eksklusivt og luksuriøst bad

I de fleste hjem er baderommet det mest besøkte rommet etter kjøkkenet. Så hvorfor ikke unne deg en luksuriøs baderomsløsning?

Vi i Drammen VVS har lang erfaring med å pusse opp bad og skape rolige og personlige
omgivelser for våre kunder.

Våre baderomsløsninger er levert av vår samarbeidspartner Vikingbad. Produktene er av høy kvalitet og gir følelsen av et luksuriøst bad med elegante løsninger. Med vår pakkeløsning for våtrom, kan du velge mellom 6 ulike baderomsinnredninger, hvor du står fritt til å blande produkter etter eget ønske. Skulle du ønske et 100% skreddersydd bad står våre rådgivere til disposisjon som sparringspartner.

Gi ditt baderom en egen personlighet som matcher deg

Vi gir deg et eksklusivt bad som gir følelsen av et fullverdig hjem. For oss er det viktig at du som kunde blir fornøyd med arbeidet vi utfører. Våre løsninger er derfor svært fleksible slik at du kan få friheten til å velge materialer, fasonger, farger og mer. Våre sertifiserte håndverkere jobber effektivt og målrettet, slik at arbeidet kan fullføres på kun 4 uker. Arbeidet følger en fast fremdriftsplan som gjør hele prosessen forutsigbar for deg som kunde. I tillegg har vi en 5 års standardgaranti og en 12 års tetthetsgaranti.

Ønsker du å oppgradere til et eksklusivt bad?
Ta kontakt med oss i Drammen VVS og avtal en uforpliktende og gratis befaring med en av våre dyktige rådgivere! Vi garanterer nytt bad, til avtalt tid og avtalt pris.

Snakk med en baderomsekspert