Fremdriftsplan

Drammen VVS leverer baderom til avtalt pris og avtalt tid. Vi bruker 4 uker på å totalrenovere et bad, og vi følger vår spesialutviklede fremdriftsplan uansett størrelse.
Våtromspakka - Totalrenovering av baderom

Totalrenover ditt baderom!

Vi har en fast prosjektleder som jobber på ditt bad med sitt faste team. Dette sikrer deg full kontroll og et kontaktpunkt, samtidig gjør det at vi kan jobbe mer effektivt enn de fleste konkurrenter, da alle har faste oppgaver til planlagt tid. På denne måten sparer vi deg for forsinkelser og hodepine.  

Vi starter alltid prosjektene våre på mandager, og har faste dager hvor de ulike stegene i prosessen utføres. Fordi vi har avtalte tidspunkt de ulike håndverkere kommer på, er det ikke rom for forskyvelser og forsinkelser.

Dette sikrer deg et baderom levert til avtalt tid.

Vår prosess

 • Uke 1: Demontering og riving
  Det aller første steget mot et nytt bad er å demontere og rive det gamle som skal vekk. I denne fasen tildekker vi øvrige rom, planlegger hva vi skal gjøre med avfall, og installerer et midlertidig klosett hvis det trengs.
 • Uke 1: Forsterking av vegger og gulv
  De fleste som ønsker å totalrenovere sitt baderom har et eldre hus. Før i tiden ble ikke disse husene konstruert for å tåle f.eks tunge støpemasser i et nytt våtrom. I denne delen av prosessen finner vi ut om vegger og gulv trenger forsterkning, og gjør de klare for videre oppbygging.
 • Uke 2: Innvendig opplegg
  Den andre uka begynner den virkelige oppbyggingen av det nye baderommet, og da er det viktig at alle detaljer er på plass. Vi setter vi inn alle opplegg for elektriske uttak, og rørleggeren begynner å plassere inn rør slik at dusj/badekar kommer på riktig sted. På fredag i uke 2 legger vi alltid varmekabler og støper gulvet. Da herder støpen seg i løpet av helgen, og vi er klare til å fortsette på mandag.
 • Uke 3: Membran og flislegging
  Denne delen er prosessen er helt avgjørende for at baderommet skal være tett. Gulvet blir sjekket for riktig fall, samt membran blir lagt på gulv og vegger. Når membranen er ferdig vil flisleggeren begynne sin jobb. Dette vil ta opp hele uke 3. Rørleggeren vil ta turen innom midt i uken for montere toalettramme.
 • Uke 4: Montering, opprydding og overlevering
  Nå nærmer vi oss slutten av prosessen, og man kan se at badet begynner å ta form. Vi monterer alt av inventar og gjør den siste finishen. Når badet er klart rydder vi opp og kjører bort alt avfall. På fredag i uke 4 er det overtagelse av baderommet. Vi ser over baderommet sammen med dere for å sikre at alt er etter avtale og at dere er fornøyde.

Vipps så har du et flunkende nytt bad på 4 uker - enklere blir det ikke!

Bestill befaring i dag!

Vi tilbyr gratis befaring. Ved booking av befaring vil en av våre rådgivere komme og se på prosjektet. Rådgiveren vil ta deg gjennom hele prosessen, og sørge for at du får sett hvilke muligheter som finnes for ditt bad. Vi tilbyr både ekspress-befaring på 30 minutter, og en lengre befaring på 90 minutter.