Inspirasjon for deg som ønsker å bygge nytt bad

Å bygge nytt bad er en stor beslutning for både hjemmet, men også for eieren. Hvert eneste valg du tar blir avgjørende for det nye badet. Ingenting kan overlates til tilfeldighetene.

Vi i Drammen VVS AS anbefaler alle boligeiere om å søke inspirasjon før de velger ut det nye badet. Samtidig kan det være vanskelig å orientere seg frem for deg som skal bygge nytt bad for første gang. Vi fokuserer på kvalitet, ærlighet og punktlighet. For oss er hvert prosjekt viktig og unikt, derfor vil vi alltid strekke oss etter å yte deg vår beste service og sikkerhet i alle ledd, gjennom hele prosessen.

La deg inspirere av noen av våre referanseprosjekter

Vi ønsker å gjøre prosessen enklest mulig for deg som kunde. Vi benytter oss av en fast fremdriftsplan, en fast overleveringsdato og fast kontaktperson med sitt faste team. Fordi ingenting er overlatt til tilfeldighetene, kan vi garantere drømmebadet til avtalt pris og avtalt tid.

Vi er en sertifisert spesialist på baderom på aller høyeste nivå og har mange fornøyde kundeprosjekter i Drammen og omegn.

Dersom du ønsker inspirasjon i forbindelse med å bygge nytt bad kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap og erfaring. Vi kan ved hjelp av enkle stikkord veilede deg til rett bad!

Vil du ha tips til mulige løsninger for ditt nye vaskerom?
Kontakt oss i Drammen VVS for en uforpliktende og gratis befaring hvor vi sammen kan
finne en løsning for å pusse opp ditt vaskerom, som du blir fornøyd med!

Snakk med en baderomsekspert