Inspirasjon for deg som vurderer å pusse opp vaskerommet

Vaskerom er ofte det rommet i boligen man gjerne prioriterer sist. Ettersom løsningene i kategorien vaskerom har modernisert seg, og norske hjem har økt fokuset på både design og unike løsninger, er det ingen grunn til å nedprioritere oppussingen av vaskerommet.

Dersom du er nysgjerrig på hvilke løsninger som finnes på markedet, har du definitivt kommet til rett sted for inspirasjon!

Vi i Drammen VVS AS er en godkjent våtromsbedrift med svært kompetente medarbeidere. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap og erfaring med deg som ønsker inspirasjon til det nye vaskerommet.

I vårt sortiment finner du forskjellige pakker, men vi har også muligheten til å spesialtilpasse våre løsninger for ditt vaskerom.

Vi bistår med følgende under oppussing av vaskerom

  • Demontering og riving av bad
  • Forsterking av vegger og gulv
  • Isolering og oppbygging
  • Vegger, tak, el og membran
  • Støpearbeider og overflater
  • Montering og belistning
  • Opprydding og overlevering

Vi opererer kun med fastpris, nettopp for å gjøre prosessen enklest mulig for deg som kunde, uten skjulte kostnader. Samtidig anerkjennes vi for vår raske leveringstid på 4 uker. Du vil erfare vår egenutviklet fremdriftsplan hvor du kun forholder deg til én prosjektleder som har ansvar for sitt eget team.

Du kan trygt ta kontakt med oss for mer inspirasjon for vaskerom før du tar det endelige valget. Vi tilbyr gratis befaring dersom du ønsker praktisk ekspertise!

Vil du ha tips til mulige løsninger for ditt nye vaskerom?
Kontakt oss i Drammen VVS for en uforpliktende og gratis befaring hvor vi sammen kan
finne en løsning for å pusse opp ditt vaskerom, som du blir fornøyd med!

Snakk med en baderomsekspert