Oppussing av bad til fast pris

Vi ønsker å gjøre prosessen så lett og oversiktlig som mulig for våre kunder, derfor gir vi ingen estimater eller overslag.

Våre prosjekter skal være forutsigbare for deg som kunde, både med tanke på pris og lengde på oppussingen. Ved oppussing av bad gir vi et pristilbud uten skjulte kostnader og forholder oss til et strengt tidsskjema, slik at oppdraget kan fullføres i løpet av 4 uker.

Effektiv oppussing av bad

Som totalentreprenør på bad og våtrom har vi lang erfaring fra ulike prosjekter, som har formet våre rutiner til å danne en 4 ukers fremdriftsplan. Vi har tilgang på alle nødvendige sertifiserte håndverkere som gjør at oppussing av bad kan gjøres svært effektivt og til en god pris.

Når baderommet er ferdigstilt i slutten av uke 4 vil vi sammen med deg gå over hele baderommet, for å se til at du er fornøyd med sluttresultatet. Vårt mål er at kunden skal føle at alt stemmer overens med det som ble avtalt ved prosjektstart og at kunden trives med sitt nye bad.

Ta kontakt med oss og avtal en gratis og uforpliktende befaring med en av våre eksperter på baderom. Vi tilbyr både 30 og 90 minutters befaring og vil ofte kunne gi pristilbud på stedet.

Snakk med en baderomsekspert