Pusse opp bad før salg

Planlegger du å flytte og ønsker å pusse opp ett eller flere bad før salg av tidligere leilighet eller hus? Nyoppussede bad kan være en god investering som øker boligens verdi, i tillegg til at det gir den nye eieren en forsikring om at badet ikke inneholder skjulte feil eller mangler.

Få badet pusset opp av en totalentreprenør slik at du kun har en aktør å forholde deg til når du skal pusse opp bad før salg. Internt i Drammen VVS har vi faglærte rørleggere, flisleggere og snekkere, som alle er eksperter på baderom. Vi følger en fast fremdriftsplan på 4 uker, slik at vi alltid har rette fagfolk til rett tid og du lettere kan planlegge, og være sikker på at du får et ferdig oppusset bad før salg av boligen.

Dersom du bor i et eldre hus og det er fare for at vegger eller gulv ikke tåler tyngre støpemasser vil våre fagfolk ta en vurdering på dette i løpet av uke 1 i fremdriftsplanen og utføre nødvendige forsterkningsarbeid.

Velg en trygg samarbeidspartner med gode garantier og unngå dyre skader på bad og våtrom i fremtiden.

Oppussing med garantier

Vår standardgaranti er på 5 år og vi har i tillegg en tetthetsgaranti på 12 år. Dersom du ønsker å pusse opp et bad før salg kan denne verdien ha en positiv effekt på verdiøkningen. Skulle det oppstå lekkasje etter salget vil den nye eieren slippe kostnadene da dette dekkes av garantien.

Våre rådgivere hjelper deg med å finne den beste løsningen for å pusse opp ditt bad før salg. Ta kontakt med oss for en uforpliktende og gratis befaring!

Snakk med en baderomsekspert