Har ditt borettslag behov for å pusse opp bad?

Vår lange erfaring har kulminert i en 4 ukers fremdriftsplan, som sikrer forutsigbarhet for kunden og enkel logistikk. Fremdriftsplanen er også skalerbar, slik at vi kan effektivt kan utføre større oppdrag og raskt pusse opp flere bad i et borettslag.

Vi i Drammen VVS arbeider etter solide rutiner som er formet og effektivisert over flere år. Vår lange erfaring har kulminert i en 4 ukers fremdriftsplan, som sikrer forutsigbarhet for kunden og enkel logistikk. Fremdriftsplanen er også skalerbar, slik at vi kan effektivt kan utføre større oppdrag og raskt pusse opp flere bad i et borettslag.

Lekre og moderne baderomsløsninger for borettslag

Våre fagfolk har håndplukket elementene i dette systemet for å kunne levere en trygg og enkel løsning til våre kunder. Sammen med vår leverandør Vikingbad har vi satt sammen 6 ulike designløsninger som kan brukes som utgangspunkt når du skal designe et nytt bad. Dersom en skal pusse opp flere bad vil en slik løsning være svært effektiv, da du som kunde unngår uforventede problemer rundt kompatibilitet.

Er du andelseier vil vannskader på ditt bad kunne forårsake store skader for dine naboer og lede til høye kostnader. Vi i Drammen VVS følger alle tekniske forskrifter og har en 12 års tetthetsgaranti på våre membraner, i tillegg til en standard 5 års garanti på resten av arbeidet. Dette gir deg en ekstra sikkerhet, slik at du kan være trygg på at det ikke forekommer skader på din eller borettslagets eiendom.

Ta kontakt med oss og book en fullstendig gratis og uforpliktende befaring. Identifiser dine behov sammen med en av våre erfarne rådgivere og få et godt tilbud på hvordan vi kan pusse opp badene i ditt borettslag.

Snakk med en baderomsekspert