Pusse opp badet til avtalt kostnad

Frykter du høye kostnader ved å pusse opp et bad i hjemmet? Med oppdrag utført av Drammen VVS får du kun en pris å forholde deg til uten noen form for skjult kostnad.

Vi ønsker at arbeidsforholdet skal preges av tillit og at du skal føle forutsigbarhet i prosjektet, derfor gir vi kun et pristilbud uten noen form for overslag eller estimater.

Høy kompetanse til gunstige priser

Ettersom vi har tilgang internt på sertifiserte fagfolk innen alle spesialiseringer som er nødvendig for å pusse opp et bad, kan vi sikre lav kostnad for våre kunder. Vårt faste team består av snekkere, rørleggere, flisleggere og baderomsspesialister med lang erfaring, både som fagfolk og som team. En av nøklene for vårt effektive samarbeid når vi pusser opp bad, er våre felles erfaringer og god kommunikasjon. Sammen gir vi deg lav kostnad når du skal pusse opp ditt bad.

Vi tilbyr deg gratis og uforpliktende befaring på enten 30 eller 90 minutter. Dersom du ønsker en 90 minutters befaring får du muligheten til å planlegge ned på detaljplan sammen med en erfaren rådgiver med ekspertise på bad. Ved en slik befaring vil vår rådgiver også kunne gi deg et pristilbud slik at du får oversikt over all kostnad rundt det å pusse opp bad.

Ta kontakt og book din gratis befaring med våre eksperter. Er du usikker på hvorvidt du har behov for befaring? Ring oss gjerne slik at vi sammen kan avdekke dine behov.

Snakk med en baderomsekspert