Pusse opp gammelt bad

Ønsker du å pusse opp et gammelt bad og gjøre det til en moderne baderomsløsning som passer din stil?

Vi i Drammen VVS er sertifiserte eksperter på våtrom og har lang erfaring med å pusse opp og modernisere gamle baderom. Våre sertifiserte og erfarne håndverkere følger en nøye planlagt fremdriftsplan utarbeidet av prosjektleder, og vi kan dermed ferdigstille det nye baderommet på kun 4 uker.

Dersom du ønsker å pusse opp et gammelt bad i et eldre hus, vil vi gjøre en vurdering på hvorvidt vegger og gulv vil tåle vekten av blant annet tunge støpemasser. Skulle vi konkludere med at det må gjøres ytterligere forsterkningsarbeid, vil dette ikke påvirke fremdriftsplanen, da dette allerede er innarbeidet i våre rutiner.

Et moderne bad i den stilen du ønsker

Sammen med vår samarbeidspartner Vikingbad leverer vi 6 ulike design for baderomsløsninger med produkter av høy kvalitet. Det er så klart mulig å få en 100% egendesignet løsning, dersom du ønsker det. Våre rådgivere står parat til å utarbeide en løsning og assistere deg med å pusse opp gammelt bad.

Bestill hjelp til å pusse opp et gammelt bad og få et hyggelig og moderne baderom hvor du og hele familien kan trives!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og gratis befaring hvor en av våre rådgivere kan se på mulighetene for å pusse opp det gamle badet, samt forklare hvordan prosessen vil utfolde seg fra start til slutt.

Snakk med en baderomsekspert