Brita

STILFULL TOTALRENOVERING

Brita Narum og familien kjøpte seg nytt hus i Svelvik i 2017, da hadde ikke badet varmekabler og var utdatert. De hadde lyst på et stilfullt bad som varte lenge og tok kontakt med oss i Drammen VVS. Vi tok en prat med Brita om oppgraderingen.

Badet så helt greit ut, men det var ikke varmekabler og det var belegg på veggene. Huset vi kjøpte er fra 1976 og det har blitt endra litt småting underveis, men nå var det på tide med en totalrenovering, forteller Brita. Grunnen til at vi valgte Drammen VVS var rett og slett helhetsinntrykket. Fra første gang vi møttes var det en hyggelig tone og god kjemi. Noe av det viktigste for oss var å samarbeide med noen som kunne komme med tips og forslag, og det gjorde Drammen VVS. Vi ville ha noen som kunne ta seg av alt, sier Brita.

Jeg jobbet hjemmefra på grunn av Covid 19, men de var aldri i veien. Egentlig var det ganske koselig å ha de hjemme. Vi slo av en prat, tulla og hadde god stemning. Det var de samme folka hele veien så vi fikk en god relasjon og intern humor. Fornøyde arbeidere gjør en bedre jobb, så jeg gjorde mitt for at de skulle trives og ha det bra. Prosjektlederen sa til meg i ettertid at han gledet seg til å dra på jobb, det er hyggelig å høre, sier Brita.

Det nye badet ble stilfullt med god utnyttelse av plassen. Vi er veldig fornøyd med kvaliteten. Noe av det beste med Drammen VVS er at hvis det oppstår noen problemer så fikser de det med en gang. En fredag kveld skjedde det plutselig noe uforutsett. Vi sendte en melding til Drammen VVS om hva som hadde skjedd og de kom og fiksa det med en gang. Selv om problemet var fra en tredjepartsleverandør fiksa de det på null komma niks. Vi setter veldig pris på å ha alt på ett sted på den måten, sier Brita.

Noe av det viktigste for oss var som nevnt at vi fikk tips og forslag. Når badet var ferdig ble prosjektlederen med oss å plukke ut møbler og annet utstyr. Han sørget for at alt stod i stil og kom med forslag på alt fra håndkleholdere til toalettbørste og såpeholdere. Vi satt så utrolig pris på den merverdien og at de tok seg tiden, og det gjorde hele opplevelsen enda mer positiv for oss, fortsetter Brita.

Drammen VVS er et trygt valg hvor du får verdi for pengene. Du får så mye mer enn et bad, du får sikkerhet og kvalitet. De kommer med forslag, innovative ideer og praktiske løsninger. Vi er veldig fornøyd med at vi valgte akkurat Drammen VVS og anbefaler de gladelig videre, avslutter Brita.