Ida og Steffen

Fra fukt og sprukne fliser til moderne løsninger

Ida og Steffen Tveitereid bestemte seg for å pusse opp badet sitt fra 1992, og vi i Drammen VVS fikk jobben. Vi tok en prat med Ida om prosessen fra sprukne fliser og udatert bad, til nytt og moderne bad på bare 4 uker.

Det flislagte badet fra 1992 hadde tegn til fukt og sprukne fliser, med enkel baderomsinnredning og innfliset badekar. Ida og Steffen bestemte seg for å totalrenovere, og begynte søken etter de beste til jobben. Ida forteller at hun fant oss på Google og leste gode tilbakemeldinger. Hun bestemte seg for å be oss på befaring og det ble full klaff.

Førsteinntrykket ved befaring var at Drammen VVS hadde god kunnskap og moderne løsninger. Han vi møtte var høflig og imøtekommende uten å være påtrengende, sier Ida.

På grunn av det gode førsteinntrykket, i tillegg til gode priser, moderne uttrykk og praktiske løsninger ble valget enkelt, fortsetter hun. Vi fikk et pristilbud på totalrenovering med nedsenket dusjsone og oppretting av dusjhylle med LED-lys og takket ja til dette. 4 uker etter var baderommet klar og vi kunne ikke vært mer fornøyd, forteller Ida.

Vi ble fornøyd med alt, baderommet ble gjennomført og moderne. Hvis vi skal plukke ut noe vi er mest fornøyd med, må det være dusjsonen og toalettområde med innfelte hyller og lys, sier Ida.

Vi har ikke annet enn lovord, Drammen VVS er det firma som holder det de lover. De har vært presise, ryddige, nøye og inkluderende gjennom hele prosessen. Vi kan derfor anbefale Drammen VVS på det varmeste, avslutter Ida.