TOTALRENOVERING AV BAD

Vi lever hele, komplette og nøkkelferdige bad. Se hva som inngår i prosessen, steg for steg, i oversikten nedenfor.

Trenger du hjelp? Kontakt oss!

Kontakt oss

Nytt bad? Fyll ut så kontakter vi deg!

STEG FOR STEG

Vi står for alle håndverksgrupper som inngår i prosjektet. Vi har et tett samarbeid med flisleggere, tømrere, elektrikere og malere. Drammen VVS står for hele prosjektet, så du som vår kunde får kun en person og forholde deg til.

1. Demontering og riving av bad

Det aller første steget mot et nytt bad er å demontere og rive det gamle som skal vekk. Tildekkinger av øvrige rom, avfallsplanlegging, og eventuelt installering av et midlertidig klosett er det som gjøres i denne delen av prosessen. Dette bør gjøres av erfarne og kompetente fagfolk som har kunnskap om bærende gulv og vegger, slik at man ikke river mer enn man skal / mer enn hva som er nødvendig.

2. Forsterking av vegger og gulv

De fleste som ønsker å totalrenovere sitt baderom har et eldre hus. På den tiden ble ikke disse husene konstruert for å tåle f.eks tunge støpemasser i et nytt våtrom. Det er derfor viktig å finne ut om gulvet holder først. Hvis ikke er en forsterkning av gulv en nødvendighet. Det samme gjelder veggene. Det er viktig at de er konstruert for videre oppbygging.

3. Isolering og oppbygging

Nå begynner den virkelige oppbyggingen av det nye baderommet, og da er det viktig at alle detaljer er på plass. Nå settes inn alt opplegg for elektriske uttak, og rørleggeren begynner å plassere inn rør slik at dusj / badekar kommer på riktig sted. Det er veldig viktig at dette plasseres og blir gjort riktig i første omgang, da det er mye jobb å endre rørføringer o.l. når veggene er tettet igjen.

4. Vegger, tak, el og membran

Nå er vi kommet til den fasen av prosjektet som er helt avgjørende for rommets tetthet. Det er uhyre viktig å vite hva man gjør når man skal montere veggplater, støpe gulv og tette overganger. Det er derfor best å la fagfolk gjøre denne jobben. Denne delen av arbeidet ender med en vanntest av gulvet for å sjekke om alt er som det skal.

5. Støpearbeider og overflater

Flislegging i seg selv er en tung jobb og må utføres med ekstrem presisjon og nøyaktighet. Små unøyaktigheter vil avsløres øyeblikkelig! En erfaren flislegger vil få flisene til å sitte nøyaktig i nivå med hverandre, og med helt jevn fugebredde. Kommer man galt ut her vil korrigeringen bli meget krevende og vil også medføre store ekstra kostnader.

6. Montering og belistning

I denne delen av arbeidet kan man se at badet endelig begynner å ta form. Man får nå et inntrykk av hvordan baderommet blir seende ut når det er ferdig. Eventuelle veggklosetter som skal monteres må gjøres etter forskriftene. Alt av inventar skal monteres, og håndverkerne gjør den siste «finishen».

7. Opprydding og overlevering

I den siste delen er det viktig med opprydding og bortkjøring av avfall, nå som badet er ferdig. Til slutt gjennomfører vi en overtagelse av baderommet slik at begge parter er helt sikre på at alt er etter avtale. Vi gratulerer så mye med et nytt baderom!

SERTIFIKATER OG SAMARBEIDSPARTNERE

Sentralt Godkjent logo
Godkjent våtromsbedrift logo
Boligmappa logo

HVORFOR VELGE OSS?

VI KOMMER PÅ GRATIS BEFARING

Trenger du hjelp med å renovere baderommet?
Vi gjør alt fra A til Å, til avtalt pris og tid.

Kontakt oss

Nytt bad? Fyll ut så kontakter vi deg!

Nøkkelørd; Drammen VVS, Rørlegger, Renovering, Bad, Baderom, Pusse opp, Gratis, Befaring, Sentralt Godkjent, Godkjent Våtromsbedrift, Demontering, Forsterkning, Isolering, Vegg, Tak, Elektrisk, Membran, Støp, Montering, Drammen, Buskerud