Med fokus på kvalitet

Nøkkelferdig
bad på 1-2-3

Vi i Drammen VVS ønsker at det skal være enkelt for alle kunder å velge oss, derfor opererer vi med fastpris som inkluderer både frakt, montering, arbeidstimer og kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

Våtromspakka - Totalrenovering av baderom

Våre nøkkelferdige bad

Drammen VVS har i samarbeid med fagfolk i bransjen, satt sammen et system med de beste produktene til baderommet. Vi ønsker å levere forutsigbar og brukervennlig oppussing til alle våre kunder. Dette systemet heter våtromspakka og den består av 6 typer design som er levert av Vikingbad. Du som kunde velger en av de 6 badene som utgangspunkt, så kan du i samarbeid med vår rådgiver mikse og trikse som du ønsker. Vi vil stå for teknisk oppbygging av baderommet med kvalitetsproduktene levert av Vikingbad. 

Med prosjektering, god teknisk oppbygging og kvalitetsprodukter sikrer vi at du som kunde slipper uforventede komplikasjoner etter at vi har levert badet.

Bestill befaring

Pakkene er bare utgangspunkt og du kan selv velge akkurat den stilen du har lyst på. Prisen er den samme uansett, med mindre du endrer størrelser på noe. Uansett hva du måtte ønske så gjør vi vårt beste. Vi har også muligheten til å levere 100% skreddersydde bad hvis du ikke ønsker å ta utgangspunkt i noen av pakkene. Slå på tråden og spør oss om et godt tilbud!