fbpx

Vurderer du å pusse opp badet?

Trenger du en profesjonell totalentreprenør til å pusse opp ett eller flere bad i hjemmet?
Vi i Drammen VVS har lang erfaring med oppussing og totalrenovering av både våtrom og bad.

Når du pusser opp badet er det viktig at dine behov og ønsker kartlegges, slik at vi sammen kan finne en helhetlig løsning og beregne hvor mye plass som behøves til hvert produkt. Det kan derfor være lurt å gjøre seg opp noen tanker om hvordan drømmebadet vil se ut i forkant av befaring, noter gjerne ned farger eller materialer du ønsker å ha.

Dersom du er usikker på hvilke løsninger som er tilgjengelige eller hva du tror kan passe,
vil våre rådgivere være en god sparringspartner med høy kompetanse på området.

Effektiv oppussing av badet

Gjennom en årrekke med fullførte oppdrag har vi utarbeidet en 4 ukers fremdriftsplan slik at våre kunder skal oppleve forutsigbarhet rundt prosjektet og enkelt kunne planlegge sin hverdag. Fremdriftsplanen inkluderer alt fra demontering og riving av eksisterende bad frem til overlevering og gjennomgang, med kvalitetssikring sammen med kunden.

Din trygghet er svært viktig for oss, derfor kommer alt vårt arbeid med en standardgaranti på 5 år og 12 års tetthetsgaranti. Vi opererer etter fastpris og gir deg kun ett pristilbud, uten skjulte kostnader eller overslag.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og fullstendig gratis befaring, hvor en av våre erfarne rådgivere sammen med deg kan finne den beste løsningen for å pusse opp dine bad.

Kontakt oss for gratis befaring!