Hvor mye koster det å pusse opp bad?

Hvor mye koster det å pusse opp bad? Dette er et spørsmål mange boligeiere stiller seg. En åpenbar årsak til at spørsmålet forblir ubesvart er at det er vanskelige å estimere nøyaktig hva et bad koster. Som produkter flest vil kvaliteten på arbeidet ha stor påvirkning på prisen. Samtidig har vært bad sin egen historie, mange eldre bad vil kreve mer grunnarbeid sammenlignet med oppussingen av nyere bad.

Så hvor mye koster det å pusse opp bad? Drammen VVS kan gjennom Våtromspakka tilby fastpris på ditt nye bad. Pusse opp bad, pris og mer informasjon finner du i denne artikkelen på vatromspakka.no. Der har vi også satt sammen en totalguide for deg som vurdere å pusse opp bad.

Velg den stilen du måtte ønske

Hos oss finner du forskjellige pakker for deg som ønsker å pusse opp badet. Pakkene er ment som et utgangspunkt – det er opp til deg og velge den stilen du måtte ønske. Prisen er den samme uansett, med mindre du endrer størrelser på noe.

Vi har også muligheten til å levere 100% skreddersydde bad hvis du ikke ønsker å ta utgangspunkt i noen av pakkene.

Vi gjør vårt beste for å finne rett løsning for deg – Uansett hva du måtte ønske!

Drammen VVS AS er en godkjent våtromsbedrift på høyeste nivå, med faglærte håndverkere som har vært i baderomsbransjen i mange år. Vi pusser opp flere hundre bad hvert år, og er det naturlige valget for deg som holder til i Drammen, Oslo og omegn, og som ønsker kvalitet til en fornuftig pris når du skal pusse opp badet.

Vurderer du å pusse opp badet? 
Kontakt Våtromspakka og snakk med en av våre baderomseksperter om befaring av ditt prosjekt.

Snakk med en baderomsekspert