Hvor mye koster det å pusse opp bad?

Dette er et spørsmål mange boligeiere undres over. En åpenbar årsak til at spørsmålet forblir ubesvart er at det er vanskelige å estimere nøyaktig hva et bad koster. Som produkter flest vil kvaliteten på arbeidet ha stor påvirkning på prisen. Samtidig har vært bad sin egen historie, mange eldre bad vil kreve mer grunnarbeid sammenlignet med oppussingen av nyere bad.

Vi i Drammen VVS har en klar filosofi om at det skal være enkelt for alle kunder å velge oss, derfor opererer vi med fastpris som inkluderer både frakt, montering, arbeidstimer og kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

Velg den stilen du måtte ønske

Hos oss finner du forskjellige pakker for deg som ønsker å pusse opp badet. Pakkene er ment som et utgangspunkt – det er opp til deg og velge den stilen du måtte ønske. Prisen er den samme uansett, med mindre du endrer størrelser på noe.

Vi har også muligheten til å levere 100% skreddersydde bad hvis du ikke ønsker å ta utgangspunkt i noen av pakkene.

Vi gjør vårt beste for å finne rett løsning for deg – Uansett hva du måtte ønske!

Drammen VVS AS er en godkjent våtromsbedrift på høyeste nivå, med faglærte håndverkere som har vært i baderomsbransjen i mange år. Vi er det naturlige valget for deg som holder til i Drammen og omegn, og som ønsker kvalitet til en fornuftig pris når du skal pusse opp badet.

Slå på tråden og spør oss om et godt tilbud!

Vil du ha tips til mulige løsninger for ditt nye vaskerom?
Kontakt oss i Drammen VVS for en uforpliktende og gratis befaring hvor vi sammen kan
finne en løsning for å pusse opp ditt vaskerom, som du blir fornøyd med!

Kontakt oss for gratis befaring!